Trilak Lazurán AQUA vizes vékonylazúr

2 az 1-ben alapozó és lazúr. Kül- és beltéri fafelületek, dekoratív bevonására ajánljuk főleg nagyobb, nem mérettartó felületekre. A színtelen változatot elsősorban beltérre javasoljuk.Kiváló beszívódással rendelkezik.Viasz tartalmú vízlepergető adalékot tartalmaz.Növeli a fafelület víztaszító hatását.Mélyen beszívódik a farostok közé.Kártevő rovarok, gombák elleni mérgeket nem tartalmaz.Kiemeli a fa erezetét.Nem pattogzik le, nem hólyagosodik.

Gyorsan száradó, vizes bázisú vékonylazúr. Használata során a festés nem jár kellemetlen szagokkal. Mélyen beszívódik a farostok közé, kiemeli a fa erezetét, növeli a fafelület víztaszító hatását. Alkalmazható alapozóként és lazúrként is. Kártevő rovarok, és gombák elleni mérgeket nem tartalmaz

 

lezúr 0

Kül- és beltéri fafelületek, dekoratív bevonására ajánljuk. A színtelen változatot kizárólag beltérre javasoljuk.

A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A fafelületek eltérő tulajdonságai miatt próbafestés javasolt. A festendő fa legyen légszáraz (nedvesség tartalma 12-15%). A javasolttól eltérő alkalmazásból adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Kerülje a – például tűző naptól – felhevült felületek festését. Nem végezhető festés, amennyiben a festendő felület vagy a lazúr hőmérséklete alacsonyabb +5°C-nál vagy magasabb +35°C-nál.

Hígithatóság: Hígítani nem szükséges.
Kiadósság: 16 nm/l
Kiszerelések: 0,75l; 2,5l
Javasolt rétegszám: min. 2 réteg
Száradási idő: csiszolható/porszáraz: 2 óra teljes átszáradás: 12 óra
Csiszolhatósági idő: csiszolható/porszáraz: 2 óra
Használatbavételi idő: teljes átszáradás: 12 óra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük