Színhoroszkóp

A csillagjegyek arról is híresek, hogy színek által is képviseltetik magukat, tulajdonságaik, meghatározó elemük vagy jellegzetes bolygójuk függvényében.

színhoroszkóp

 

Ha Bika vagy, téged a föld jellemez a legjobban, ezért a te színed egyértelműen a zöld. A smaragd árnyalat hoz neked szerencsét, ennek értelmében amulettként viselhetsz egy smaragdból készített ékszert.

Ha Ikrek a csillagjegyed, a szerencseszíned a sárga. Energiát ad, fellendíti a kedved és melegséget kölcsönöz számodra. Vidám természetedből kifolyólag viselhetsz bármilyen árnyalatú sárgát, illetve otthonodat is díszítheted a szín tónusaival.

Ha Rák vagy, az ezüst hoz neked szerencsét. A Hold a te bolygód, az ezüst pedig tökéletesen megegyezik annak színével. Viselj ezüst ékszereket, vagy fehér aranyból készülteket, és Fortuna kedvezni fog neked!

Ha Oroszlán vagy, a narancs és az arany a te színed, mivel a napot testesítik meg, a csillagjegyed bolygóját. Az arany ékszerek tehát a te szerencsehozóid.

Ha Szűz a csillagjegyed, a sötétkék jellemez téged a legjobban. Jól áll neked, és akár a kedvenc színeid egyike. Viseld hát a sötétkék ruháidat, kiegészítőidet, és szerencsés is leszel.

Ha Mérleg vagy, a világoskék a te színed. Meghatároz téged, és megnyugtat, ha ideges vagy. Ugyanakkor szerencsét is hoz, amire neked is szükséged lehet.

Ha Skorpió vagy, szerencsét neked a sötét piros hoz. Épp oly titokzatos, mint te, ezért illetek jól össze. Válassz egy rubin ékszert, és mindig nálad lesz a szerencse.

Ha Nyílas a csillagjegyed, tüzkíz a szerencseszíned. Mindketten vidámak vagytok, ezért jellemez téged. És egyetlen helyzetben sem hagy cserben.

Ha Bak vagy, a fekete hozza neked a szerencsét. Az onix kiegészítők mellett, komoly természetedből kifolyólag, nem szűkölködsz a fekete ruhákban sem. Jól rátapintottál: hozzád illenek!

Ha Vízöntő vagy, egyértelműen a kék jár neked. Nonkonformistaként, a legmegfelelőbb számodra a kék, bármilyen árnyalatban. És nem csak öltözködés szintjén, hanem lakberendezésben, illetve a sminkben is.

Ha Halak jegyben születték, a zöldeskék védelmez téged, valamint a víz csillogását immitáló színek.

Ha pedig Kos vagy, a Mars a te bolygód, és természetesen a piros a te színed. Energiát ad, valamint erőt minden napodhoz, hogy jól teljesíts.

forrás: http://twice.hu/horoszkop/szinhoroszkop-melyik-szin-hoz-neked-szerencset

  1. Ulfa |

    Hfa, nagyon ksaslz! Kf6zel e9rzem magamhoz!Nekem is a se1lak nagy kedvenceim, de ide9n turke1ltam egy gyf6nyf6rű csokibarna bőrcsizme1t. (megjegyzem potom pe9nze9rt! mivel a neten megtale1ltam ugyanazt a darabot e9s nem akartam hinni a szememnek amikor megle1ttam, hogy mennyibe kerfclne boltbf3l.) Szf3val most ő nagy kedvenc! De a vastagharisnye1kat is szeretem. Meg mindent, ami kf6tf6tt, e9s mindent, ami ing! :)c9n hasonlf3 jellegű csizme1t le1ttam a Pull&Bear-ben.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük