Új termék – Burkolat szintező

Burkolási munkálatok során a precizitás rendkívül fontos tényező, hogy tökéletes legyen a burkolat. A precíz burkolómunka elősegítésére ajánlott burkolat (csempe) szintező burkolási segédeszköz használata. A burkolatszintező szett fogóból, ékekből és szintező klipszekből (talpakból) áll.

A szintező talpakat a burkolat alá kell behelyezni, és a klipsz talpainak segítségével, alulról támasztva az ékkel lehet szintbe feszíteni a lapokat. Az ékek megfeszítéséhez egy speciális kialakítású fogóra van szükség, mely a Raimondi induló burkolat szintező szett-ben megtalálható. A megfelelő feszítés eredménye képpen a burkolólapok széleinek találkozása felületi síkba kerül.

1C90D77E-6747-4084-99E1-2A2B6CB5AD2A 827DC1ED-CFD3-44A8-AF2B-1AB8DEBBCE30

A burkolólap szintező rendszer kifejlesztésének az volt a célja, hogy tökéletesen illeszkedjen egymáshoz a burkolólapok sík felülete. Használata erősen ajánlott az élvágott, élcsiszolt (retifikált), valamint a nagy méretű lapok burkolásakor.

Burkolat szintező rendszer használatával elérhető, hogy a burkolat sík felülete illeszkedjen egymáshoz, ami tökéletes felületetet eredményez.

otthondepo

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük