2018. március hónap bejegyzései

Vasárnapi Suttogó / Tavaszelő-Kikelet hava 25./

Vasárnapi Suttogó /Tavaszelő-kikelet hava 25. /

A boldog ember már megjárta a poklot. A vidám már sírt végig éjjeleket. A sikeres ember barátként köszönti a padlót, és a jó ember bizony már sajgott pofonoktól. Az élet semmit nem ad ingyen. Előbb átformálja a lelked, hogy utána be tudd fogadni mindazt, amit nyújtani képes számodra. Így ha most fáj, légy hálás, hiszen formál, majd megáld!

(Theodorovits Andrea )

D7908B53-3933-40C6-AB22-6B3A3B9A9CFA

Festékbázis Akció : FACTOR PERGOLA

Itt a tavasz, elérkezett a kültéri munkálatok, felújítások és persze a festés szezonja.

http://festekbazis.hu/ritkanfestek/

Ideje felfrissíteni, újrafesteni a kinti fa bútorokat, lugasokat, pergolákat, eszközöket, kerítéseket, faházakat, stb. Ennek örömére ajánljuk figyelmébe nyereményjátékunkat, cégünk 10. éves születésnapja alkalmából. A fődíj egy 100.000 Ft értékű Heavy Tools vásárlási utalvány!

Így vehet részt a játékban:

  1. Vásároljon Factor márkájú terméket legalább 10.000 Ft értékben, 2018. márc. 19.-június 27. között!
  2. A vásárlásról kérjen saját nevére kiállított számlát!
  3. Fotózza le a számlát és a képet küldje el nekünk a lenti űrlap kitöltésével.

Ráadásul minden 10. beküldő Heavy Tools ajándékot nyer!

AE331542-6BB4-4B88-A9ED-5087D41CE511

 

Tapéta a fürdőszobában

Tapéták vizes helyekre

A mosható, súrolható, strapabíró, fénynek ellenálló vinyl, illetve vlies tapéták alkalmasak az ilyen helyekre. Mostanában erősen divatos a szobaszerű fürdők kialakítása, melyek már nélkülözik a hagyományos fürdők porcelános ridegségét. Akár barátságos szalon hangulatot is létrehozhatunk egy meleg árnyalatú elegáns tapétával, vagy barokkos csillogást varázsolhatunk egy aranyszínű mintával, de őserdei életérzés is körülvehet minket, ha olyan tapétát választunk.

Az öntapadós tapéták is nagyon jó szolgálatot tesznek, melyek igencsak széles szín és minta‑választékban kaphatók. Egyes öntapadós tapéták kiválóan utánozzák a különböző faerezeteket, vagy éppen a kőburkolatokat, így könnyen rusztikus hatást varázsolhatunk a kiszemelt falfelületre. Vannak olyan öntapadós tapéták is, melyek magas fényű és karcmentes kivitelben kaphatók. Ezek leginkább régi csempék eltakarására, felújítására alkalmazhatók. Üvegfelületek, zuhanypanelek díszítésére alkalmasak az áttetsző, speciálisan üvegtapéták, melyek az ablakokra ragasztva a betekintést is meggátolják. Nagyon tartós használatot adnak, teljesen vízállók, felragasztásuk nagyon egyszerű, a felületet zsírtalanítani kell, porózus felületre nem ragadnak.”

 

a cikk forrása : http://www.homeinfo.hu/lakberendezes/helyisegrol-helyisegre/1705-tapeta-a-furdoszobaban

2FAD8E57-6E54-40E2-A9DF-8D872554DD09

 

Vasárnapi suttogó – Tavaszelő, Kikelet hava

Vasárnapi suttogó
( tavaszelő- kikelet hava 18. )

“Ma már rengeteg kutatás igazolja, hogy az életélvezők, a magukat boldognak valló emberek nem azok, akiknek minden dologból a legjobb van, hanem azok, akik a legjobbat tudják kihozni abból, amijük van.
Vagyis a boldogság egy lelkiállapot. Egy tudatállapot, ami tudatosan előidézhető és nem függ a külső körülményeinktől.”

Bagdi BellaE37478F4-4574-4EA8-BA49-1443191AED00