2014. május hónap bejegyzései

Útravaló

“Hagyj fel az állandó önmarcangolással! Sutba a tökéletességgel, a javulást célozd meg! Bocsásd meg saját tökéletlenségedet és automatikusan másoknak is meg fogsz bocsátani. Mások azt tükrözik vissza nekünk, amilyenek mi vagyunk.”

Vacanze Alpine

kép: Vacance Alpine

 

– Andrew Matthews.

8in1 Multifunkciós spay

Csavarlazító,olajozó spray 7 funkcióval 360 fikban adagoló szórófejjel…csavarlazító,védőanyag,kenőanyag,korrózió gátló,tisztító anyag,magas hőállóságú,magas áthatolású,dupla funciós intelligens szórófej

multi
A speciális MoS2 és grafit tartalmának köszönhetően tökéletes otthoni használatra,műhelyekbe,garázsokba,kertbe,gépek karbantartásához.

AKCIÓ

25Kgos kiszerelés : 3490 Ft    Rimano 3-6 gipszes vékonyvakolat .A készlet erejéig akciós.

rigipsz

Alkalmazási terület:
A gipszes vékonyvakolat egy finom vékonyvakolat relatív sík, nedvszívó felületek glettelésére. Csempeburkolat alá nem alkalmas.

Héra Prémium színes belső falfesték,AKCIÓ

Megújult a Héra Prémium színes falfesték-család

Ízelítő árainkból : 1L :1990 Ft , 2,5 L : 4690 Ft;  5L : 7790 Ft

hérapré

 

Héra Prémium matt belső falfesték
Kiváló fedőképességű, mosható és súrolható, környezetkímélő falfesték .
Alkalmazási terület: Igényes megjelenésű belső falfelületek súrolásálló festéke

Felhasználási mód: Alapos felkeverés után ecseteléssel, hengerezéssel.

Felület előkészítés: A régi, laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton kell eltávolítani. Az esetleges vakolathibákat Unikitt mestertapasz/, Triglett beltéri porglett/Progold poralapú glettelő anyaggal ki kell javítani. Gipszes glettelés után a fal szívóképességét Falfix diszperziós mélyalapozó/Héra diszperziós mélyalapozóval vagy Diszperzit beltéri alapozó beltéri glett beeresztővel kell kiegyenlíteni. CMC-alapú glettanyagok használatát nem javasoljuk.
Festés előtt a falfelületet vízzel meg kell nedvesíteni.
Színes festésnél – a kifoltosodás elkerülése érdekében – ajánlatos a glettelt falat festés előtt Falfix diszperziós mélyalapozóval előkezelni.
Festés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (pl. nitrohígító) távolítható el. Használat után a vödröt gondosan le kell zárni.
Higíthatóság: Maximum 10% vízzel az első rétegnél
Kiadósság: 23 m2, egy rétegben (2,5 literes kiszerelés) 45 m2, egy rétegben (5 literes kiszerelés)
Felhasználási idő: 2 év (5-25°C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: 2 óra